Hans van driel

Hans van Driel (1952) studeerde Nederlands in Nijmegen en doceerde communicatie- en cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Hij schreef artikelen en studieboeken over beeldcultuur, digitaal communiceren en de veranderende Westerse samenleving. Trage man was zijn literaire debuut. In voorbereiding: Het hanenei, novelle.

Hans HOENJET

Hans Hoenjet (1953) was cultureel journalist voor onder andere de Volkskrant, NRC Handelsblad en HP/DeTijd. Daarnaast was hij als docent Nederlands aan een hogeschool verbonden. In 1989 verscheen zijn verhalendebuut De Wraakengel. In voorbereiding: Retraite, roman.

JAAP HOUDIJK

Jaap Houdijk (1961) is werkzaam in marketing en communicatie, en is behalve schrijver ook componist en vormgever. Hij publiceerde verscheidene verhalen en artikelen in literaire tijdschriften. In 2013 verscheen zijn romandebuut De noodlanding. In voorbereiding: Witte Vingers, verhalenbundel.

MARJA POULUSSEN

Marja Poulussen (1957) werkte in de psychiatrie, aan de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit van Tilburg, en sinds 2009 bij Hogeschool Rotterdam als hoofddocent Onderwijsontwikkeling en actiegericht praktijkonder-zoek. Met Hans van Driel schrijft zij een trilogie waarvan deel twee Het hanenei in voorbereiding is.